Inauguració i cloenda

El president d’infraestructures de la Generalitat serà l’encarregat d’obrir el Congrés

 

Miquel Buch, president de l’empresa pública Infraestructures.cat, serà l’encarregat de donar el tret de sortida al 2n Congrés d’Enginyers d’Instal·lacions al costat del president de l’ACI, Julio Morá.

La primera ponència se celebrarà a la sala Auditori a les 10:00h i donarà pas a una jornada on més de 70 experts parlaran en 4 sales simultànies. La trobada té com a objectiu la divulgació de contingut tècnic enfocat a enginyeries d’instal·lacions i de desenvoluparà centrant-se en 4 eixos temàtics principals: Noves Tecnologies, Reptes de l’enginyeria, Organització i Metodologia i Promoció Econòmica.

Per aquest motiu, el Sr. Buch ha volgut ser present per a donar el seu suport i impulsar l’empresarial català dedicat a projectar, construir, conservar, explotar i promoure infraestructures i edificacions.


Gemma Mengual s’encarregarà de la clausura del 2n Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions.

 

Gemma Mengual, de la mà de Schneider Electric, serà l’encarregada de tancar la jornada tècnica que se celebrarà a Barcelona el pròxim 24 de maig on més de 70 experts parlaran en 4 sales simultànies.

Mengual és nedadora sincronitzada i està considerada una de les millors de tots els temps, a nivell mundial, en la seva especialitat. Entre el seu palmarès destaquen 24 medalles mundials (campionats del món i copa del món), 18 medalles campionats d’Europa i 2 medalles olímpiques.
La seva participació en el Congrés serà duta a terme al costat de Xavier Barnils, Channel Manager Enginyeries de Schneider Electric Ibèria. Tots dos parlaran sobre el treball en equip, quines skills són necessàries per a aconseguir l’èxit i tractaran de trobar analogies entre el món de l’esport i el de l’enginyeria.

“Per a aquesta edició, volíem finalitzar el Congrés amb un ponent que donés un contrapunt des d’una altra visió diferent a la del nostre sector. Buscàvem una clausura fresca i distesa després de moltes hores de contingut tècnic i Schneider Electric ha estat nostre partner ideal.La Gemma és una persona la qual el seu èxit  i valors humans s’alineen perfectament amb allò que, des de l’Associació, volem transmetre” – explica Julio Morà, director de ACI.

Miquel Buch i Moya President Infraestructures

gemma