Eurofred 300hotizontal

 

Més de 50 anys treballant per garantir el confort dels usuaris TROX Espanya, fundada el 1966, és la filial a Espanya del GRUP TROX. La seva planta de producció i oficines centrals se situen a Saragossa. Disposa de delegacions i oficines comercials a ciutats com: Madrid, Barcelona, Bilbao, Sevilla, València, Saragossa i Casablanca (Marroc).

TROX Espanya participa en infinitat de projectes de diferents àmbits d'aplicació del sector de la construcció, aportant saber fer i tecnologies en importants referències i projectes singulars com: teatres, auditoris, hospitals, aeroports, hotels, oficines, laboratoris, fàbriques, centres comercials , poliesportius, CPD, etc.

És sòcia protectora i col·labora habitualment amb les principals associacions del sector:

  • AFEC (Asociación de Fabricantes de Equipos de Climatización).
  • ATECYR (Asociación Técnica Española de Climatización y Refrigeración).
  • AEDICI (Asociación Española de Ingenierías e Ingenieros Consultores de Instalaciones).
  • ACI (Associació de Consultors d´instal·lacions).
  • ATEAN (Asociación de Técnicos en Energía de Andalucía).
  • ASHRAE SPAIN CHAPTER.

TROX Espanya centra els seus esforços en garantir el confort per a l'usuari final, oferint als seus clients una completa proposta de valor que engloba: experiència, alta tecnologia i solucions certificades basades en productes d'alta qualitat, que compleixen els requisits més exigents en matèria d'eficiència energètica, seguretat i respecte mediambiental.

TROX Espanya compta amb un sistema de gestió de qualitat certificat per AENOR, com a filial del GRUP TROX, disposa de la Certificació TÜV Product Service. A més, d'haver estat guardonada amb el Premi a l'Excel·lència Empresarial a Aragó 2017, en la modalitat Grans Empreses.

  https://www.trox.es/

  976 50 02 50