lutron pagina

 

Lutron és una empresa nascuda de la creença que hem de cuidar de les persones: clients, treballadors i la comunitat. Innovem avançant-nos a les necessitats del mercat i millorem contínuament la nostra qualitat, el nostre servei i el nostre valor.
Som una corporació privada guiada pels Cinc Principis simples però profunds del nostre fundador: cuidar al client, cuidar a l'empresa, cuidar a les persones, innovar amb productes d'alta qualitat i brindar valor al client. La nostra seu central es troba en Coopersburg (USA) i distribuïm els nostres productes en més de 145 països.
Lutron posseeix més de 2.700 patents en el món i fabrica més de 15.000 productes. Durant més de 45 anys, hem complert i superat les normes més exigents de qualitat i servei. Cadascun dels nostres productes se sotmet a proves de qualitat abans de la seva sortida de les nostres fàbriques.
Des de 1961, Lutron lidera l'esforç per crear solucions d'il·luminació elegants que millorin els espais on treballem i vivim. Des de l'inici, ens hem dedicat al desenvolupament i suport de productes que són reconeguts, no només per la seva fiabilitat, el seu estil innovador i el seu funcionament, sinó també pels beneficis de l'estalvi d'energia.
Lutron també lidera les innovacions en la tecnologia de cortines per al control de la llum del dia, obrint un nou món de possibilitats en integrar perfectament el control de la llum artificial i natural.

  http://www.lutron.com/europe/pages/default.aspx

 932 221 180