Eurofred 300hotizontal

 

Fundada el 1886, Bosch, líder en el mercat de calefacció, desenvolupa, fabrica i distribueix sistemes de calefacció, aigua calenta sanitària, climatització i sistemes solars tèrmics, seguint sempre les pautes de tradició, tecnologia, fiabilitat i economia. Bosch ofereix com a resultat de més de 125 anys d'experiència, productes d'alta qualitat, elevada eficiència energètica i respecte al medi ambient.

Bosch és un integrador de sistemes. És la seva característica diferencial. D'una font d'energia, proporciona un sistema complet que satisfà plenament les necessitats del client.

Preparat per a qualsevol tasca i qualsevol tipus d'energia, en qualsevol regió. Solucions eficients d'un únic proveïdor. Si busca un sistema de calefacció o d'aire condicionat VRF d'alta eficiència, Bosch té innombrables solucions per donar resposta a les seves necessitats. Però no només això: Bosch també dissenya solucions i sistemes personalitzats amb components i tecnologia perfectament harmonitzats d'un únic proveïdor. El que permet aprofitar tot el potencial d'eficiència en l'actual gamma de producte, amb l'objectiu de reduir permanentment els costos energètics i més contribuir de forma sostenible a la protecció del medi ambient.

  https://www.bosch-home.es/

  976 578 000