El Sr. Ferran Falcó, Secretari General de Territori i Sostenibilitat, serà l'encarregat de la inauguració del 1CEI.

Barcelona, Octubre 2019: El 1r CEI (Congrés d’Enginyeria d’Instal·lacions) tindrà lloc el dia 5 de Novembre del 2019 al World Trade Center Barcelona, amb l’objectiu de generar un nou espai d’intercanvi de coneixement i experiència que es converteixi en referent per als consultors d’instal·lacions i altres agents relacionats amb el món de l’edificació.

Xavier Martínez, és president de L’Associació de Consultors d’Instal·lacions (ACI, l’entitat organitzadora d’aquest Congrés. Martínez afirma que “per a nosaltres és un privilegi comptar amb entitats i personalitats com el Sr. Falcó, que donin suport a la nostra iniciativa. Aquesta primera edició del CEI esperem que sigui un èxit i que aporti al sector idees noves per ser cada vegada millors i més eficients”.

El Congrés es dividirà en 3 sales amb capacitat total de fins a 300 persones on s’hi programaran conferències i taules de debat de forma simultània durant tot el dia.

L’agenda del congrés s’ha dividit en tres espais – l’espai Avancem, l’espai Millorem i l’espai Compartim – cadascun d’ells destinat a una tipologia de contingut i amb un objectiu concret.

El Sr. Falcó, que ha estat sempre vinculat al territori desenvolupant diverses funcions relacionades amb el Medi Ambient, la Sostenibilitat i l’Habitatge des de 1999, donarà el tret de sortida a aquest nou projecte com a convidat principal de l’acte inaugural del Congrés.

En l’acte també hi participarà el Regidor d’Emergència Climàtica i Transició Ecològica, Sr. Eloi Badia i Casas, i President de l’ACI, Sr. Xavier Martínez i Tomeo, que explicarà als assistents les motivacions que ens han impulsat a organitzar un esdeveniment d’aquestes característiques.