Us expliquem de manera detallada com poder acreditar-se pel 1r Congrés (1CEI) i tenir al mòbil tots els continguts.

0. Accedeix al web del Congrés i fes clic a “Registre”: http://www.congresenginyeriainstalacions.cat/ca/

 

1. Entra al següent link per obtenir la teva acreditació: https://www.eventbrite.es/e/1ercongreso-de-ingenieria-de-instalaciones-tickets-66879874505 

 

2. Si tens un codi promocional introdueix-lo abans de continuar amb la compra del tiquet. 

Sigue todos los pasos de registro (completa toda la información con tus datos) y realiza el pago en caso de ser necesario.

 

3. Un cop acabat el registre, rebràs un mail d’Eventbrite amb l’acreditació en format PDF. Recomanem no imprimir-la i seguir els següents passos. 

 

4. Rebràs un segon mail de Yolanda Salvador (Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.) que conté el teu nom d’usuari i contrasenya. Recomanem imprimir aquesta acreditació per a facilitar l’accés al recinte.  Recorda descarregar-te l’aplicació per tenir accés a la guia del Congrés i a tots els continguts que es realitzaran durant el dia.

 

5. Inicia l’aplicació al teu dispositiu mòbil i accedeix al teu compte amb el nom d’usuari i la contrasenya. Només tindran accés al contingut de l’aplicació els usuaris que hagin fet tots els passos correctament